Champagne Mandois
Champagne Mandois historia går tillbaka till 1735 då familjen beslutade att förvärva några vingårdar i Champagne.

1860 började Jean Mandois barnbarn, Victor Mandois, en visionär att vinifiera och sälja sin egen Champagne.
Tack vare Victors passion för hantverket är Champagne Mandois nu tillgängligt runt om i världen.
1905 tog Auguste Mandois över och flyttade Champagne-huset till Pierry och köpte de källare och vinpress som den behövdes för vidare utveckling.
1960 - Försäljningen nådde 200 000 flaskor. Henri Mandois (född 1908) gjorde sitt avtryck i företagets historia genom att bygga upp varumärkets rykte och internationella försäljning.
1975 - Michel Mandois (född 1933) utökade vingårdarna ytterligare, anpassade produktionsanläggningarna och säkerställde att Champagne-huset förblev oberoende.
2015 - Två tredjedelar av produktionen exporteras och Champagne-huset övervakas idag av Claude Mandois (född 1961). Som representerar den nionde generationen sedan Jean Mandois.
Genom att kombinera tradition och modernitet förblir familjen Mandois trogen mot Champagnehusens historisk värden.
