Champagne Joseph Perrier
Huset Joseph Perrier grundades 1825 och är beläget i Châlons-en-Champagne. Det grundades av Joseph Perrier i ett historiskt värdshus som har förvandlats till en elegant vingård.
Redan från början visade sig Joseph Perrier vara en visionär inom vinproduktionen, och hans champagner blev snabbt populära, särskilt på exportmarknaden. Huset har sedan dess fortsatt att bygga på sin framgång och är idag känt för sina högkvalitativa champagner som kombinerar tradition och innovation.
Perrier, Pithois och Fourmon är männen som har avlöst varandra i en imponerande familjetradition som sträcker sig över sex generationer. Joseph Perrier representerar ett oberoende och autentiskt familjeägt hus med en rik historia. År 1888 tog Paul Pithois över ledningen av huset, och hans arvingar, Pierre och Roger, fortsatte att föra traditionen vidare och firade husets hundraårsjubileum 1925.
Mellan 1950 och 1980 var det Georges Pithois, son till Roger, som styrde verksamheten. År 1980 efterträdde Jean-Claude Fourmon, brorson till Georges Pithois, honom. Jean-Claude, född i Epernay och utexaminerad från E.P.F.I., är gift och har tre barn.
Idag fortsätter detta anrika hus sitt exceptionella äventyr under ledning av den sjätte generationen, representerad av duon Jean-Claude och Benjamin Fourmon. Benjamin, som har en examen från handelshögskolan och är utbildad vinmakare, är idag verkställande direktör och bär vidare på den grundande generationens visioner från 1825.
Perrier, Pithois och Fourmon är männen som har avlöst varandra i en imponerande familjetradition som sträcker sig över sex generationer. Joseph Perrier representerar ett oberoende och autentiskt familjeägt hus med en rik historia. År 1888 tog Paul Pithois över ledningen av huset, och hans arvingar, Pierre och Roger, fortsatte att föra traditionen vidare och firade husets hundraårsjubileum 1925.
Mellan 1950 och 1980 var det Georges Pithois, son till Roger, som styrde verksamheten. År 1980 efterträdde Jean-Claude Fourmon, brorson till Georges Pithois, honom. Jean-Claude, född i Epernay och utexaminerad från E.P.F.I., är gift och har tre barn.
Idag fortsätter detta anrika hus sitt exceptionella äventyr under ledning av den sjätte generationen, representerad av duon Jean-Claude och Benjamin Fourmon. Benjamin, som har en examen från handelshögskolan och är utbildad vinmakare, är idag verkställande direktör och bär vidare på den grundande generationens visioner från 1825.