Välkommen till BestChampagne.se

Champagne Edouard Brun

Edouard Brun föddes i juli 1875 och kom från en familj med en lång tradition av tunnbinderi. Driven av sin nyfikenhet började Edouard, tillsammans med sin far, att buteljera vin. År 1898 tog han steget vidare och grundade ett champagnehus tillsammans med några vänner. Så föddes Champagne Edouard Brun & Cie, ett företag som skulle komma att bli en del av den rika traditionen av champagneproduktion.

Champagne Edouard Brun
År 1927 anslöt sig Mr. Edmond Lefevre, son till en erfaren vinodlare, till företaget efter att ha arbetat i källaren hos ett välrenommerat hus i Aÿ. Under denna period påbörjades byggandet av den nuvarande anläggningen, som stod klar 1928.
Med tiden köpte Lefevre successivt ut alla aktier i företaget. Herr Brun avled 1952, och år 1960 blev Mr. Lefevre ensam ägare av företaget. Efter att ha gått i pension 1968 överlät han ledningen till sina barn, Herr och Fru Delescot Lefevre.
Sedan 1994 har Herr och Fru Delescot fått värdefull hjälp av sina söner. Philippe ansvarar för underhållet av vingården och vinproduktionen, medan Emmanuel fokuserar på export och marknadsföring. Tillsammans arbetar de för att blanda alla viner enligt husets tradition.